Nieuwbouw & Verbouw

Nieuwbouw en Verbouw

Staat u op het punt om een nieuwe woning te laten bouwen?
Voor het bouwen van een moderne of traditionele woning, vrijstaand of twee-onder-één-kap, met of zonder garage, bent u bij ons op het goede adres. Bij het bouwen van een nieuwe woning is een uitgebreide begeleiding essentieel.

Wij als aannemer dragen er zorg voor dat u als opdrachtgever uitgebreid geïnformeerd bent voordat de eerste steen gelegd wordt. Dit zorgt veelal voor een vertrouwd en gerust gevoel. Een combinatie van de wensen en eisen van deze tijd en ons vertrouwde traditionele vakmanschap zorgt voor een hoogstaand stukje vakwerk, iets wat elke bouw weer tot een succes maakt.

Voor vrijblijvend advies of informatie neemt u contact met ons op.

Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen?
Door bijvoorbeeld wijziging van gezinssamenstelling of thuiswerken kan een woning zijn ideaal verliezen en niet meer voldoen aan uw wensen of eisen. Verbouw of een woninguitbreiding is hiervoor vaak de oplossing. Mocht u dit bekend voorkomen, dan denken wij graag met u mee.

In een vrijblijvend adviesgesprek dragen wij concrete mogelijkheden voor, passend bij uw ideeën en uw woning. Door jarenlange ervaring en deskundigheid hebben wij voor elk idee een passende oplossing.

Voor vrijblijvend advies of informatie neemt u contact met ons op.